NÁŠ ZÁMĚR – PEČIVO BEZ IGELITU
Když si pečivo kupujeme….
Jak nakupovat bez igelitových sáčků
Když pečivo uchováváme…
Jak uchovat pečivo co nejdéle čerstvé
NÁŠ INOVATIVNÍ OBAL
Když se tradice spojí s inovací …
Jak dvouvrstvé obaly fungují
Když se pečivo balí …
Jak pečivo správně zabalit do funkčního obalu
Naše kvalita a udržitelnost
Když na kvalitě záleží…
Jaké materiály používáme
Když na výdrži záleží …
Jak se obaly správně udržují
Náš moderní design
Když kuchyně ladí…
Jaké vzory a designy šijeme
Když si máte vybrat…
Jaké velikosti obalů jsou k dispozici
NÁŠ ZÁMĚR – PEČIVO BEZ IGELITU
Když si pečivo kupujeme….
Snižování množství používaných plastových obalů je zásadní pro lepší vyhlídky budoucích generací. Přinést si do prodejny vlastní látkový pytlík, který se v supermarketu neprodává, a pečivo si v něm z obchodu odnést, je jednou z možností, jak igelitové sáčky při nákupu nepoužít vůbec. V pekařství to půjde ještě lépe, protože tam se zboží nemusí u pokladny vybalovat. Při nákupu se může pytlík nést za šňůrky jako taška na ruce (velké pecny chleba je šetrnější vložit do pytlíku a nést pytlík v nákupní tašce). Je možné kdekoliv koupit pečivo v papírovém sáčku a do funkčního obalu jej zabalit až doma tak, aby se igelitové sáčky nemusely použít vůbec. A o to se snažíme!
Když pečivo uchováváme…
Doporučení odborníků pro uchovávání pečiva doma zní: Zabalit do bavlněné nebo lněné utěrky. Pečivo v nich krásně dýchá a neplesniví (i když záleží také na kvalitě pečiva). Ale bohužel v nich velmi rychle vysychá, tvrdne a okorá. Takže v utěrce putuje do většinou plastové chlebovky nebo přímo do igelitového pytlíku … „zase“. A proto je naším záměrem vytvořit obal, který už igelitový sáček nebude potřebovat!