NÁŠ ZÁMĚR – PEČIVO BEZ IGELITU

Když si pečivo kupujeme….
Jak nakupovat bez igelitových sáčků

Když pečivo uchováváme…
Jak uchovat pečivo co nejdéle čerstvé

Více info

NÁŠ INOVATIVNÍ OBAL

Když se tradice spojí s inovací …
Jak dvouvrstvé obaly fungují

Když se pečivo balí …
Jak pečivo správně zabalit do funkčního obalu

Více info

Naše kvalita a udržitelnost

Když na kvalitě záleží…
Jaké materiály používáme

Když na výdrži záleží …
Jak se obaly správně udržují

Více info

Náš moderní design

Když kuchyně ladí…
Jaké vzory a designy šijeme

Když si máte vybrat…
Jaké velikosti obalů jsou k dispozici

Více info

NAŠE KVALITA

Když na kvalitě záleží…

Funkční obaly Wrap Up  šijeme v České republice, i když to znamená vyšší výrobní náklady. Svrchní látka je kvalitní 100 % bavlna, upravovaná také v ČR. Většinu vzorů (kromě puntíků) si necháváme tisknout na digitální tiskárně přímo s naším designem.  Vnitřní textilie (100 % polyester s polyuretanovým zátěrem) byla schválena SZÚ pro styk s potravinami jako je pečivo. Český výrobce textilie s nánosováním uvádí přirozenou protiplísňovou odolnost této speciální úpravy.

Když na výdrži záleží

Obaly jsou určeny pro opakované použití a vydrží opravdu dlouho. Vnitřní látka se nešpiní, drobky stačí vytřepat, lehké znečištění od mouky utřít vlhkým hadříkem. V případě potřeby je možné obal vyprat na max. 30 °C v pračce, ale úplně stačí přemáchnout v ruce. Tmavé a výrazné barvy doporučujeme prát odděleně. Protože vnitřní bílá látka je vodě odolná, doporučujeme po vyprání obal roztáhnout a nechat proschnout tak, aby byl zajištěn přístup vzduchu dovnitř mezi látky. Na výrobek nepoužívejte aviváž, nelze jej bělit ani chemicky čistit. Také nedoporučujeme sušit v sušičce.  Před žehlením obal roztáhněte tak, aby bílá vnitřní látka byla zvlášť -tato látka se nesmí žehlit.

Bavlněnou část výrobku můžete žehlit na max. 200 °C jako každou jinou bavlněnou látku. Prázdné obaly můžete pověsit za šňůrky nebo se uchovávají nejlépe srolované do ruličky. Prázdné pytlíky uložte mimo dosah malých dětí. Je to jednoduché, pokud budete potřebovat poradit nebo sdílet nějakou zkušenost, kontaktujte nás.

Zpět