Menu

7 kroků ke kvalitnímu chlebu

… aneb Po tom v supermarketu nepátrejte

Je mnoho pekáren v rámci velkých obchodních řetězců, které svým zákazníkům nabízejí dopékané pečivo ve svých poloautomatických pekárnách. Jak říkal krokodýl Dundee, „dá se na tom přežít“. 

Jsou zde ale (naštěstí) i pekárny, které pečou chléb tradiční metodou. Jedna z nejznámějších pekáren pečící tímto způsobem je Starobělská pekárna, kde se peče vyhlášený Starobělský chléb

A víte jak takový oblíbený chleba vlastně vzniká? Nebudeme vás zatěžovat zbytečnými detaily. Pečení shrneme do 7 obrázků znázorňující celý proces.

Komentáře k článku (1)

Napsat komentář

Napsat komentář

jedna × 4 =

Ivana Kohutová objednávky, e-shop
+420 603 938 888