Menu

Fukční pytlíci na pečivo jako originální reklamní dárek

Nevíte, jakým originálním dárkem před Vánocemi potěšit své zákazníky či obchodní partnery? Propisek, kalendářů, diářů a přívěšků mají z různých veletrhů a výstav tolik, že se jen válejí v tom lepším případě v šuplících, v tom horším někde v koši. Což takhle potěšit vaše klienty nebo přátele velmi praktickým a přitom neokoukaným dárkem v podobě funkčního pytlíku na pečivo, který ocení snad všichni. Vaše logo budou mít tak neustále na očích, kdykoliv si budou chtít pochutnat na pečivu, které díky vám budou mít déle čerstvé než předtím.

V případě zájmu nás kontaktujte na tel 603 528 198.

Article's Comments (5)

Napsat komentář
    1. Podcenili jsme velký zájem o funkční pytlíky na pečivo a ačkoliv jsme si mysleli, že po Vánocích stihneme doplnit vánoční výprodej, tak výroba nestačí pokrýt veškerou současnou poptávku. Naše švadleny sice šijí na 100%, ale dříve než koncem února nebudou dostupné žádné pytlíky. Musíme nejdříve vyexpedovat produkty zakoupené a již zaplacené.

  1. Dobrý den,
    mám zájem o funkční pytlík na pečivo s logem vaší firmy.
    1ks velikosti L
    1ks velikosti S
    Prosím o informace ohledně ceny a platby.
    Děkuji Marcela Komendová

    1. Dobrý den, ceny pytlíků jsou podle velikostí a vzoru látky od 250 Kč do 335 Kč. Můžete si je objednat přes náš e-shop, který bude znovu aktivní koncem února. Platit bude možno převodem nebo na dobírku.

    2. Dobrý den Marcelo, všechny naše pytlíky jsou opatřeny textilní visačkou s našim logem. Od 1. dubna otevíráme ve Frýdku na Zámecké 56 (pod zámkem na náměstí) naši prodejnu, můžete si přijít vybrat, který funkční pytlík se Vám líbi nejvíce.

Napsat komentář

Ivana Kohutová objednávky, e-shop
+420 603 938 888