Menu

Ne-obyčejné pytlíky mají atest SZÚ

Bavlněné pytlíky se šňůrkami jsou klasickým obalem pro suché potraviny. Naše pytlíky však nejsou obyčejné, mají speciální vnitřní textilii, která „zpomaluje“ vysychání pečiva a tím ho udrží déle čerstvé.

Textilie je vyráběna nánosováním za vysoké teploty a má protiplísňovou odolnost.  Abychom měli jistotu, že je textilie vhodná pro uchovávání pečiva a nezávadná pro styk se suchými potravinami, nechali jsme ji testovat ve Státním zdravotním ústavu. Máme k dispozici atest, který potvrzuje její nezávadnost a vhodnost k uchovávání suchého pečiva. Na vyžádání zašleme, stačí napsat dotaz v našem formuláři v sekci kontaktů.

Article's Comments (2)

Napsat komentář
  1. Dobrý den,
    můžete mi prosím sdělit, jak se pytlíky na pečivo udržují? Mohou se prát, jak?
    Dále prosím o informaci o částce za dopravu – je doprava případně zdarma při objednávce od určité hodnoty?
    Jakou máte dodací lhůtu pytlíků?
    Děkuji.

    1. Funkční pytlík je velmi praktický, skladný a lehce udržovatelný textilní obal určený pro opakované použití a vydrží opravdu dlouho. Vnitřní látka se od pečiva nešpiní, drobky stačí vytřepat, lehké znečištění od mouky utřít vlhkým hadříkem.
      V případě potřeby je možné obal vyprat na max. 30 °C
      v pračce, bez použití aviváže, ale úplně stačí přemáchnout
      v ruce. Tmavé a výrazné barvy doporučujeme prát odděleně. Obaly nelze bělit ani chemicky čistit, také nedoporučujeme je sušit v sušičce. Protože vnitřní bílá látka je vodě odolná, doporučujeme po vyprání obal roztáhnout a nechat proschnout tak, aby byl zajištěn přístup vzduchu dovnitř mezi látky. Před žehlením se obal roztáhne tak, aby bílá vnitřní látka byla zvlášť – tato látka se nesmí žehlit. Bavlněnou část výrobku je možné žehlit na max. 200 °C jako každou jinou bavlněnou látku. Prázdné obaly se uchovávají lehce srolované do ruličky nebo pověšené za šňůrky.

      Částka za poštovné je 69 Kč bez ohledu na počet objednaných pytlíků, v případě dobírky je příplatek za dobírku a spolu s poštovným činí celkem 113 Kč.

      Pokud se týče dodacích lhůt, tak v této chvíli jsou až na konci února. Nabíráme další švadleny, abychom urychlili dodání našich pytlíků.

      Tým Wrap Up

Napsat komentář

Ivana Kohutová objednávky, e-shop
+420 603 938 888